Vind de beste ontwerpopties voor hoodies

Het klassieke jack bij uitstek, het double-breasted herenjack dat ons kan vergezellen bij de meest exclusieve en wereldse evenementen, is in de loop der jaren opnieuw geïnterpreteerd door vele bekende merken, waardoor het minder formeel en soms zelfs casual is. Het is van essentieel belang om ook te weten hoe je het jack in de single-breasted knoop dichtknoopt, wat goed werkt met Hoodie Design-opties.

De Soft Shell jassen zijn geschikt voor koude en droge klimaten, hebben een elastisch buitenoppervlak, wat zorgt voor een goede bewegingsvrijheid en een matig vermogen om het lichaam warm te houden, met name geschikt voor winter- en sneeuwsporten, zoals snowboards en skiën, zoals mountainbiken, hardlopen en wandelen dagelijks of een paar dagen. De buitenste vezels van zachte schalen worden in het algemeen behandeld met DWR (duurzaam waterafstotend) om een ??zekere mate van waterafstotendheid te hebben.

De kenmerken van dit type jas kunnen sterk variëren van model tot model en afhankelijk van het merk. Een softshell voor bergbeklimmen zal daarom anders zijn dan een softshell voor wandelen of trekking, maar iedereen moet de mogelijkheid hebben om te repareren tegen wind en kou met behoud van een hoog ademend vermogen.

Als u geneigd bent om een ??soft shell te kopen, verwacht dan niet dat het kledingstuk waterdicht is, zelfs als u getapete en gelamineerde naden met verschillende membranen vindt, omdat ze meestal een winddichte afdichting garanderen, ondanks een bepaalde mate van waterafstotendheid die kort goed kan zijn motregen of sneeuwvlokken tijdens het skiën.

Ze zijn niet de beste keuze om altijd in de kou te zitten (beter een warme winterjas en een hoodieontwerp), of voor lange tochten in koude en natte klimaten en in omstandigheden waarin de jas, die niet erg robuust is, ernstig kan worden beschadigd .

Maximaal ademend vermogen, mobiliteit en windweerstand, goede waterafstotendheid en weerstand. Soft shell zorg is essentieel. Ze moeten schoon worden gehouden om de waterafstotendheid te behouden, die kan worden vernieuwd wanneer de jas begint te verouderen. In dit geval is het noodzakelijk om te vernieuwen met speciale producten die ademend vermogen garanderen. Soft shell kledingstukken zijn in wezen winddichte producten die warmteverspreiding voorkomen in de aanwezigheid van winderige klimatologische omstandigheden.

De term Hard Shell verwijst naar kledingstukken (zoals jassen, broeken, handschoenen, enz.) Die waterdichting als belangrijkste kenmerk hebben. Een stuk Hard Shell-kleding is daarom de buitenkledinglaag die volledig ondoordringbaar is voor water, wind en sneeuw en bestaat meestal uit twee of drie lagen.

In drielaagse producten wordt de buitenstof gecombineerd met een dunne waterafstotende voering en het speciale waterdichte membraan (zoals Gore-Tex) om een ??echt resistent materiaal te maken, perfect voor de meest complexe en stressvolle toepassingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *