6 trendy Nintendo-personages om deze zomer op je hoodie af te drukken

Sinds de eerste productie in 1889 is Nintendo uitgegroeid tot een pacesetter in de gamingwereld. Het Japanse merk voor gamingontwikkeling heeft er veel met zijn ongelooflijke karakterkeuzes. Deze cultuur is doordrongen van de kledingmarkt. Tegenwoordig hebben we Nintendo-kleding met voornamelijk t-shirts en hoodies. Dus als je een Nintendo-fan bent, moet je Nintendo-kleding dragen. Aangezien er tientallen personages zijn waar je voor zou kunnen kiezen, moet je je richten op de meest trendy. Hier zijn onze top 6:

1. Yoshi

Als je ooit Super Mario hebt gespeeld, ben je Yoshi tegengekomen. Deze groene dinosaurus is een favoriete keuze voor de meeste Nintendo-die-hards. Het is bekend om moed en een behulpzame persoonlijkheid te tonen. De manier waarop de dinosaurus zijn personages neemt, is gewoon ongelooflijk. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

2. Mario

Als je aan Super Mario denkt, moet je alleen het personage achter de gaming-serie vermelden. Voor de meeste mensen is Mario verloren van Mickey Mouse van de cartoonwereld. Dit personage kan het beste op een t-shirt worden gedragen. Het toont een vrijgevochten karakter.

3. Zelda

Meisjes en jonge vrouwen houden van Zelda, de legendarische heldin. Ze demystificeert moed en eigenzinnigheid. Ze is gekwetst, Zelda is een personage in bewondering.Als je haar eigenschappen bezit, dan moet je het personage op je hoodieontwerp zetten.

4. Luigi

Luigi was lange tijd een stil personage in de gamingwereld. Dit komt door de schaduw van Mario. Nu is dit personage erin geslaagd het uit te breken en het te gebruiken om een ​​liberaal persoon te beschrijven. Dus als je je kunt verhouden tot het personage, moet je dit in je hoodie-ontwerp opnemen.

5. Pikachu

Kinderen zijn dol op Pikachu omdat het personage lastig is maar tegelijkertijd schattig. De irritante muis is een geweldig personage om naar te kijken en te spelen. Het kan op een Nintendo hoodie of t-shirt worden afgedrukt. Als je jong of oud bent, is Pikachu een geweldige cartoon.

6. Wario

Wario is een ander cool personage, gezien je ontwerp met de Nintendo-hoodie. Wario blinkt uit als karakter omdat hij alles belichaamt wat de mascotte van het bedrijf niet is – ludiek, grof en luid. Bovendien heeft Wario een breed scala aan Nintendo-spellen, waaronder Wario Ware, Super Smash Bros en Brawl.

Afgaande op het pad dat Nintendo heeft gekozen, is er geen twijfel dat de Japanse gaminggigant de evolutie van modern gaming is. Nu Nintendo Wear elke dag trendy wordt, zal de cultuur waarschijnlijk blijven bestaan. De bovenstaande tekens zijn het bewijs van dit feit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *